O explozie puternică s-a produs, sâmbătă după amiază, într-o casă din localitatea Călimăneşti, judeţul Vâlcea, primele date arătând că deflagraţia nu a fost urmată de incendiu. Suflul acesteia a fost atât de puternic încât locuinţa nu mai este sigură pentru a fi locuită.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Deflagraţia s-a produs într-o  casă  situată pe strada Ion Creangă în satul Jiblea Nouă din Călimăneşti. În urma acesteia un colţ din imobil s-a dărâmat, iar casa, în care se aflau cinci persoane, nu mai poate fi locuită. Două persoane aflate în imobil în acel moment au suferit arsuri şi au fost duse la spital.
 
Alte două persoane au suferit atacuri de panică şi au primit îngrijiri medicale la locul evenimentului, refuzând transportul la spital. Cel de-al cincilea locatar al casei, care are un handicap, a fost mutat într-o anexă gospodărească. 
 
Deocamdată nu s-a stabilit cauza exploziei, la faţa locului fiind chemată şi o echipă a distribuitorului de gaze naturale.
 
Foto: ISU Vâlcea
Foto: ISU Vâlcea
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.