Doi adolescenţi care duminică după amiază au ajuns în apele râului Olt, după ce gheaţa s-a rupt sub ei, au fost salvaţi de către pompierii de la ISU Vâlcea. Unul dintre băieţi a vrut să se dea pe gheaţă, însă aceasta s-a rupt sub el, iar al doilea a ajuns în apă în încercarea de a-şi salva prietenul. Ambii copii au fost predaţi echipajelor de ambulanţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit oficialilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea, incidentul a avut loc duminică după amiază, în zona unui pod de cale ferată peste râul Olt, în municipiul Râmnicu Vâlcea. Un grup de cinci adolescenţi se afla în zonă, iar unul dintre ei, observând podul de gheaţă format peste râu, a vrut să se dea pe gheaţă însă a ajuns în apă. Al doilea a intrat să îşi salveze prietenul, însă şi sub el s-a rupt gheaţa. 
 
În momentul în care salvatorii au ajuns la ei, cei doi, cu vârste de 14, respectiv 16 ani, se aflau în apă şi se ţineau de bucăţile de gheaţă. Ei au fost scoşi din apă şi predaţi echipajelor medicale trimise de urgenţă la faţa locului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.