Şoferul unui autoturism a scăpat cu răni uşoare după ce maşina pe care o conducea a părăsit carosabilul şi a căzut 30 de metri în gol, pe un drum din judeţul Vâlcea. Tânărul de 22 de ani care se afla la volan a reuşit să iasă din autovehicul înainte ca acesta să fie cuprins de flăcări.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit datelor furnizate de Poliţia judeţeană Vâlcea, accidentul a avut loc pe n drum din comuna Ioneşti, iar primele date arată că şoferul, un tânăr de 22 de ani, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers într-o curbă.

Maşina a căzut în gol aproximativ 30 de metri de pe digul staţiei unei hidrocentrale , în apropierea râului Olt. La scurt timp de la impact autovehicul a lua foc, însă şoferul a reuşit să se salveze. Acesta a declarat că se afla singur în autoturism.

Bărbatul, care este din localitatea Vitomireşti, judeţul  Olt, a fost preluat de o ambulanţă şi dus la spital pentru investigaţii medicale.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.