Douăzeci de absolvenţi de şcoală gimnazială care au susţinut Evaluarea Naţională şi au optat pentru licee din judeţul Vâlcea au rămas nerepartizaţi. Conform datelor publicate de Ministerul Educaţiei, toţi cei 20 au medii mai mari de 5, iar trei dintre ei au medii peste 7. Unul dintre elevi provine din judeţul Olt, ceillaţi fiind din Vâlcea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În judeţul Vâlcea au fost repartizaţi la liceu 2228 de absolvenţi ai clasei a opta. Doi dintre aceştia au media 10, în timp ce trei au fost admişi cu media 2,09.

Cele mai mari medii de admitere le au elevii repartizaţi la clasa de ştiinţele naturii predare bilingv română-engleză din cadrul Colegiului Naţional de Informatică „Matei Basarab” din municipiul Râmnicu Valcea. La această clasă, ultima medie de admitere este 9,22.

Pe următoarele locuri în ceea ce priveşte mediile mari de admitere se află clasele de Matematică-informatică, Ştiinţe ale naturii şi Ştiinţe sociale de la Colegiul National Mircea cel Bătrăn din Râmnicu Vâlcea, unde admiterea s-a făcut cu medii peste 8,48.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.