În cadrul Maratonului vaccinării împotriva COVID-19, care va avea loc în acest sfârşit de săptămână, la Timişoara, înscrierea se poate face pe loc, cu cartea de identitate, nefiind nevoie de o programare prealabilă prin platforma naţională de vaccinare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Vă informăm că în urma discuţiilor cu Col. Dr. Valeriu Gheorghiţă, Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind vaccinarea împotriva Covid-19 (CNCAV) a aprobat ca vaccinarea din cadrul  Maratonului Vaccinării, ce se va desfăşura la Timişoara, locaţia CRAFT, în  perioada 23.04.2021, ora 16:00 – 26. 04. 2021, ora 08:00 să se poată face şi prin înscriere pe loc, cu cartea de identitate”, se arată într-un comunicat de presă, de miercuri, al organizatorilor.
 
Maratonul vaccinării va avea loc la Centrul Regional de afaceri Timişoara, Bv. Eroii de la Tisa Nr. 22, în perioada  23 aprilie 2021, ora 16.00 – 26 aprilie 2021, ora 08.00.
 
Vaccinarea se va face cu vaccinul Pfizer, iar rapelul se va asigura printr-un maraton identic la 21 de zile de la prima doză.
 
Se pot vaccina persoane care au împlinit minim 16 ani. Pentru persoanele minore (sub 18 ani) este necesar un acord scris al unui părinte sau tutore legal (NU este un formular tip/ standard, se face de părinte, cu titlul ”Acord pentru Vaccinare”, specificându-se numele şi prenumele părintelui, număr şi serie Carte de Identitate şi faptul că este de acord cu vaccinarea  fiului/fiicei).
 
Centrul de vaccinare va fi deschis non stop de vineri 23 aprilie 2021, ora 16.00 până luni 26 aprilie 2021, ora 08.00.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.