USR a transmis, luni, că un număr de 1.436 de oameni s-au imunizat împotriva COVID-19, în week-end, la centrul mobil de vaccinare de la Obor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Vaccinarea de la Obor, un succes! 1.436 de oameni s-au imunizat împotriva COVID-19 în cele trei zile ale campaniei de vaccinare de la Obor, iniţiată de primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu. Asta înseamnă 42 de oameni vaccinaţi pe oră. În contextul în care cifrele de vaccinare au scăzut la nivel naţional, primarii USR PLUS încearcă în diverse moduri să aducă vaccinul împotriva COVID-19 cât mai aproape de oameni”, arată o postare pe pagina de Facebook a USR. 
 
Conform sursei citate, o nouă rundă de imunizare anti-COVID-19 la Obor va avea loc în mini-vacanţa de Rusalii
 
„În perioada 25-29 iunie, cei care doresc să se vaccineze fără programare pot să vină la centrul mobil şi vor primi şi o porţie de mici „cu de toate” şi o apă plată. Vaccinarea anti-COVID este singura cale prin care putem învinge pandemia. Ne vaccinăm şi scăpăm!”, mai arată postarea de pe reţeaua de socializare.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.