Un urs a fost filmat în curtea unei case din staţiunea Sinaia, animalul, care pare un exemplar tânăr, fiind de asemenea surprins de un localnic în timp ce încearcă să intre în curtea lui.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
Un localnic din Sinaia a filmat şi a postat pe Facebook, marţi, un urs care intră în curtea unei case din cartierul Furnica. După ce stă acolo un timp, fără a găsi mâncare, animalul încearcă să intre în curtea vecină. În imaginile postate pe reţeaua de socializare se vede cum ursul, care pare un exemplar tânăr, petrece un timp chiar la intrarea în casa ai cărei proprietari nu par a fi acasă.
 
Într-o altă înregistrare animalul este surprins în timp ce încearcă să sară gardul şi să intre în curtea vecină, ignorând câinele care îl latră. 
 
De mai mult timp urşii şi-au făcut un obicei din a coborî în staţiunile de pe Valea Prahovei în căutare de hrană. Anul acesta, un bărbat care alerga la câţiva kilometri de staţiunea Azuga a fost ucis de un urs.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.