Un bărbat din judeţul Vaslui şi cei trei copii ai săi au fost răniţi, sâmbătă seară, după ce o butelie a explodat în locuinţa în care se aflau. La faţa locului intervin echipaje medicale care le acordă primul ajutor. Toate cele patru victime au fost transportate, în primă fază, la unităţi sanitare din Iaşi, deoarece acolo sunt linii de gardă în secţiile Chirurgie Plastică, urmând ca apoi să se decidă un eventual transfer la alte spitale din ţară, în funcţie de gravitate şi locuri disponibile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Conform oficialilor Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui, tatăl a suferit arsuri de gradele II -III pe 10% din suprafaţa corpului. Cel mai grav rănite a fost un băiat de 5 ani cu arsuri de gradele II -III pe 36 % din corp.

Surorile sale au fost şi ele arse în deflagraţia neurmată de incendiu. Este vorba despre o fetiţă de 7 ani cu arsuri de gradele II-III pe 18 % din corp  şi o fetiţă de 8 ani cu arsuri de gradele II - III pe 10 % din suprafaţa corpului.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui a transmis că cel mai probabil cauza exploziei a fost acumularea gazelor într-un spaţiu închis din cauză că furtunul  de la o butelie care alimenta un aparat de tip instant pentru producerea apei calde, în baie, era deteriorat.

Suflul exploziei  a avariat baia, planşeul din gips carton, precum şi o uşă.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Deflagraţia a avut loc sâmbătă seară, într-o locuinţă din localitatea Stănileşti, judeţul Vaslui. Potrivit oficialilor Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui, două autosanitare intervin pentru acordarea primului ajutor unui bărbat de 38 de ani şi copiilor acestuia, care au 5, 8, respectiv  9 ani.

Primele date de la faţa locului arată că cei patru sunt răniţi dar conştienţi. La ora transmiterii acestei ştiri, intervenţia este în desfăşurare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.