Un incendiu care a izbucnit, duminică, la un lan de grâu, în judeţul Vâlcea, s-a extins la două locuinţe şi la un adăpost pentru animale. O persoană a fost grav rănită având arsuri pe 70% din suprafaţa corpului. Alte şase persoane au primit îngrijiri medicale, după ce au suferit atacuri de panică. Zeci de salvatori au participat la acţiunea de stingere a focului. Incendiul care duminică după-amiază a cuprins o suprafaţă mare de teren, inclusiv un lan de grâu în judeţul Vâlcea a fost cauzat de scânteile produse de un utilaj agricol.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Potrivit ISU Vâlcea, Suprafata incendiată este de 40 de hectare de vegetaţie uscată şi mirişte, 5 hectare de teren cultivate cu grâu.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Incendiul a izbucnit duminică după amiază la un lan de grâu din localitatea Diculeşti. Focul s-a extins rapid la o casă de locuit şi la o anexă gospodărească, folosită drept adăpost pentru animale, apoi a cuprins o a doua locuinţă.
 
Conform bilanţului realizat de ISU Vâlcea, flăcările au distrus o casă cu suprafaţa de 70 de metri pătraţi, o altă casă de 40 de metri pătraţi, precum şi adăpostul pentru animale construit din lemn.
 
O persoană în vârstă de 50 de ani a fost rănită, având arsuri pe aproximativ 70% din suprafaţa corpului. Alte şase persoane au primit îngrijiri medicale la faţa locului.
 
La ora transmiterii acestei ştiri incendiul este localizat. Zeci de persoane -  ofiţeri şi subofiţeri de la ISU Vâlcea, dar şi pompieri voluntari şi localnici -  acţionează pentru stingerea focului.
 
Sursa foto: ISU Vâlcea
Sursa foto: ISU Vâlcea
Sursa foto: ISU Vâlcea
Sursa foto: ISU Vâlcea
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.