O fetiţă în vârstă de 12 ani a fost luată de apele umflate ale unui pârâu, în comuna vâlceană Lădeşti, copila fiind găsită în stop cardio-respirator, iar medicIIi începând manevrele de resuscitare. După mai multe zeci de minute de încercări de resuscitare, fetiţa a fost declarată decedată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit datelor furnizate de reprezentanţii Poliţiei judeţene Vâlcea,  autorităţile au fost anunţate, duminică seară, cu privire la faptul că apele umflate ale pârâului Bârlui au luat o fetiţă de 12 ani, în zona unei păduri din localitatea Lădeşti.

Poliţişti, pompieri şi localnici s-au mobilizat şi au reuşit să o găsească în scurt timp, însă copila era inconştientă şi în stop cardio-respirator. În pofida eforturilor medicilor, fetişa a fost declarat- decedată.

Cel despre care iniţial se afirmase că este tatăl fetiţei, care plecase în căutarea acesteia, şi despre care se sunea că este dispărut, este de fapt un localnic.

O viitură puternică a venit pe pârâul Barlui în urma ploilor abundente din ultimele zile. 
 
 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.