Drumul naţional 7, care timp de mai multe ore a fost blocat în zona oraşului Călimăneşti din judeţul Vâlcea, din cauza inundaţiilor provocate de ploile torenţiale, a fost deblocat complet pe ambele sensuri sâmbătă seară..

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE – Traficul rutier pe DN 7, în Călimăneşti a fost reluat, sâmbătă seară, pe ambele sensuri. Un echipaj din cadrul ISU Vâlcea va rămâne în zonă pentru monitorizarea situaţiei, anunţă oficialii instituţiei.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea, care de vineri seară acţionează pentru degajarea apei de pe DN 7, la Călimăneşti, anunţă că sâmbătă după amiază, începând cu ora 17:05, circulaţia a fost reluată pe o bandă pe sensul de mers Sibiu-Vâlcea.

Centrul Infotrafic din cadrul Poliţiei Române anunţase că circulaţia rutieră a fost oprită pe DN7 (E81) Râmnicu Vâlcea - Sibiu, la kilometrul 194 + 300 de metri, localitatea Călimăneşti, în urma inundaţiilor produse ca urmare a ploilor abundente din ultimele ore. Traficul rutier a fost deviat pe DN 7 CC - Centura ocolitoare a localităţii Călimăneşti.

În condiţiile în care nivelul apei acumulate pe carosabil depăşea jumătate de metru, la faţa locului au fost aduse mai multe pompe de mare capacitate care acţionează pentru evacuarea apei în râul Olt.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.