Şeful Secţiei de Chirurgie Cardiovasculară de la la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timişoara, Marian Gaşpar, este acuzat de luare de mită. Medicul ar fi fost prins în flagrant, în timp ce lua 1.000 de euro, biroul său fiind percheziţionat în cursul zilei de luni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Conducerea Institutului de Boli Cardiovasculare Timişoara se pronunţă ferm împotriva oricărei forme de infracţiune sau corupţie

UPDATE: ”În dimineaţa zilei de 26 septembrie 2022, procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, cu sprijinul ofiţerilor D.G.A. Bucureşti şi cei ai Serviciului Judeţean Anticorupţie Arad, au organizat un flagrant pentru depistarea comiterii unei infracţiuni de corupţie la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timişoara. În prezent se desfăşoară percheziţii, în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi a lămuririi împrejurărilor cauzei, urmând ca persoana vizată să fie condusă la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş pentru a fi audiată în legătură cu presupusa faptă cercetată”, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş. 

ŞTIRE INIŢIALĂ: Ofiţerii DGA fac, luni, percheziţii la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timişoara, fiind vizat şeful Sectiei de Chirurgie Cardiovasculară, Marian Gaşpar .  

Acesta ar fi fost prins în timp ce primea 1.000 de euro de la un pacient.  

Medicul este dus la audieri.  

El este unul dintre ci mai cunoscuţi chirurgi cardiologi din Timişoara, iar din 2003 este şef de secţie la Institutul de Boli Cardiovasculare.  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.