Trei minori au fost răniţi într-un accident rutier care a avut loc, sâmbătă seară, pe drumul naţional 1, pe Valea Prahovei, în zona Nistoreşti. Primele date de la faţa locului arată că cele trei victime bau suferit traumatisme în zona capului şi a toracelui. Patru copii cu vârste cuprinse între 7 şi 16 ani au fost răniţi. Conform IPJ Prahova, accidentul a avut loc în condiţiile în care un autoturism a lovit din spate un alt autoturism care oprise pentru a vira la stânga, acesta din urmă fiind proiectat pe contrasens.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE „Din primele verificări, se pare că un bărbat de 41 ani care se deplasa la volanul unui autoturism pe DN 1, din direcţia Braşov către Ploieşti posibil pe fondul nepăstrării unei distanţe de siguranţă faţă de auto din faţa sa condus de un bărbat de 46 ani, care s-ar fi oprit pentru a vira la stânga, intră în coliziune cu acesta. În urma coliziunii autoturismul condus de bărbatul de 46 de ani a fost proiectat într-un autoturism condus de un bărbat de 40 de ani care se deplasa pe sensul de mers Ploieşti către Braşov” a transmis Poliţia judeţeană Prahova.

În urma accidentului patru copii  de 7, 10, 13 şi 16 ani, pasageri în autovehiculul care a lovit autoturismul oprit, au fost răniţi.  Şoferii celor trei autoturisme au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative în toate cele trei cazuri.

ŞTIREA INIŢIALĂ Accidentul, în care au fost implicate două autoturisme, s-a produs în cartierul Nistoreşti din oraşul Comarnic. Într-unul dintre autovehicule se aflau două persoane în timp ce în celălalt erau şase ocupanţi, între care patru minori.

În urma impactului dintre cele două autovehicule, trei copii au  fost răniţi, ei fiind preluaţi de ambulanţe pentru a fi duşi la spital, potrivit datelor furnizate de reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova.

Cei trei copii au suferit politraumatisme, eu având răni în zona capului, toracelui, iar unul dintre ei având o leziune la mandibulă. Cel de-al patrulea copil şi adulţii aflaţi în acelaşi autoturism merg şi ei la spital împreună cu cei trei minori care au suferit răni.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.