Drumul Naţional 1 este aglomerat, marţi după-amiază, în zona staţiunilor de pe Valea Prahovei, unde se circulă bară la bară şi s-au format coloane de maşini atât pe sensul de coborâre dinspre munte, cât şi pe sensul de mers către Braşov. Circulaţia se desfăşoară în coloană şi pe autostrada A1 Bucureşti - Piteşti, unde valorile de trafic sunt crescute, cel mai aglomerat fiind la intrarea în Capitală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova, pe DN 1, pe sensul de coborâre dinspre munte către Bucureşti, se circulă în coloană de la limita dintre judeţele Prahova şi Braşov până în staţiunea Buşteni.

Şi pe sensul de urcare către munte DN 1 este aglomerat, marţi după-amaiză. Astfel, coloane de autovehicule s-au format pe mai mulţi kilometri, pe tronsoanele de drum cuprinse între Nistoreşti şi Comarnic şi de la Poiana Ţapului până în Buşteni.

Poliţiştii le recomandă şoferilor să respecte regulile de circulaţie şi să folosească drept rută alternativă DN 1 A Braşov - Săcele - Cheia - Vălenii de Munte - Ploieşti.

Mii de turilşti care au petrecut sfârşitul de an la munte, în staţiunile din Braşov şi de pe Valea Prahovei, se întorc, marţi spre casă, cei mulţi dintre ei îndreptându-se către Ploieşti şi Bucureşti. 

Circulaţia se desfăşoară în coloană, marţi după-amiază, şi pe autostrada A1 Bucureşti - Piteşti, unde valorile de trafic sunt crescute, cel mai aglomerat fiind la intrarea în Capitală.

Conform Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, la această oră pe autostrada A1 Bucureşti - Piteşti valorile de trafic sunt crescute, iar la intrarea în Bucureşti dinspre Piteşti se circulă în coloană.

Şoferii sunt sfătuiţi de către poliţişti să mărească distanţa în mers, iar în cazul în care încheie coloanele să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe cei ce se apropie din spate să frâneze din timp.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.