O persoană din localitatea teleormăneană Mârzăneşti a sunat, duminică, la 112, pentru a reclama că în urmă cu cinci zile nepoata sa a fost violată în toaleta şcolii la care învaţă. Poliţia anunţă că a deschis o anchetă şi că a sesizat Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) şi Inspectoratul Şcolar despre această sesizare. Fetiţa a fost examinată medico-legal, iar medicul legist nu confirmă că aceasta a fost violată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE – Fetiţa a fost examinată medico-legal, iar medicul legist nu confirmă că aceasta a fost violată, au declarat pentru News.ro surse judiciare 
Aceleaşi surse au precizat că mama fetiţei a declarat în faţa poliţiştilor că vineri învăţătoarea i-a adus la cunoştinţă despre faptul că în toaleta şcolii, între fetiţă şi un coleg în vârstă tot de nouă ani ar fi avut loc un incident de natură sexuală, recomandându-i mamei să nu anunţe poliţia.
Duminică, în vizită la femeie a mers o mătuşă căreia mama i-a povestit ce s-a întâmplat, femeia decizând să sune la 112.

 

ŞTIREA INIŢIALĂ - „În ziua de 2 octombrie a.c., o persoană din localitatea Mârzăneşti, judeţul Teleorman, a sesizat prin Sistemul Apel unic de Urgenţă 112 că nepoata ei, în vârstă de nouă ani, ar fi fost victima infracţiunii de viol.

A fost constituită echipa operativă de cercetare la faţa locului din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 1 Alexandria, iar în urma verificărilor efectuate s-au stabilit următoarele: Incidentul semnalat ar fi avut loc în data de 27 septembrie a.c., în toaleta unităţii de învăţământ din localitatea Mârzăneşti”, informează Poliţia judeţeană Teleorman.

Oficialii Poliţiei precizează că au sesizate DGASPC Teleorman şi Inspectoratul Şcolar, iar fetiţa a fost transportată la o unitate medicală, pentru stabilirea situaţiei de fapt, împreună cu tutorele acesteia. Cercetările au loc în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de "viol" , urmând a se propune soluţie legală, prin Parchet.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.