Preşedintele Klaus Iohannis a convocat, marţi, o şedinţă pe tema campaniei de vaccinare la care vor participa premierul Florin Cîţu, cei doi vicepremieri, dar şi mai mulţi miniştri. Şeful statului va susţine de la ora 17.15 o declaraţie de presă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Administraţia Prezidenţială a transmis, marţi, că preşedinbtele Klaus Iohannis a convocat o şedinţă de lucru cu prim-ministrul României şi membri ai Guvernului pe tema campaniei de vaccinare împotriva COVID-19. 
 
Întâlnirea va începe la ora 15.00. 
 
La şedinţă vor participa prim-ministrul României, Florin Cîţu, viceprim-ministrul Dan Barna, viceprim-ministrul Hunor Kelemen, ministrul Apărării Naţionale, Nicolae Ciucă, ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă, ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu, ministrul Tineretului şi Sportului, Eduard Novák, preşedintele Comitetului naţional de coordonare a activităţilor privind vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV), Valeriu Gheorghiţă, şi secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Andrei Baciu. 
 
Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că fiecare etapă de relaxare a măsurilor va depinde de campania de vaccinare, fiind aşteptată imunizarea a 5 milioane de persoane până la 1 iunie, a 6 milioane până la 1 iulie şi a 7 milioane până la 1 august. 
 
Deocamdată, autorităţile nu au preciyat ce se va întâmpla în cazul în care ţintele de vaccinare nu vor fi atinse. 
 
Până luni seară, au fost vaccinate 3.963.176 persoane, dintre care 2.871.560 cu ambele doze. 
 
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.