Preşedintele Alianţei Antidiscriminare a Tuturor Tăticilor - T.A.T.A. Bogdan Drăghici a fost arestat pentru 30 de zile, pentru viol şi agresiune sexuală în formă continuată, victimă fiind una dintre fiicele sale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Preşedintele Asociaţiei Mame pentru Mame spune că a colaborat în perioada 2011-2015 cu asociaţia condusă de Bogdan Drăghici şi că a consiliat-o pe fosta soţie a acestuia

Abuzurile ar fi fost comise în intervalul 2013 - 2016, începând când fetiţa avea 10 ani, afirmă surse judiciare.

Iniţial, el a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind apoi prezentat Tribunalului Bucureşti, cu propunere de arestare pentru 30 de zile.

Drăghici afirmă pe contul său de Facebook că are 4 fiice. El are postate imagini alături de unele dintre acestea.

Alianţa Antidiscriminare a Tuturor Tăticilor – T.A.T.A. a acuzat în repetate rânduri discriminarea taţilor, solicitâ magistraţilor, managerilor instantelor romanesti şi Consiliului Superior al Magistraturii să pună punct acestei practivi şi să nu mai saboteze relaţia tată-copil.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.