Pompierii din Bucureşti au făcut verificări, miercuri, la staţia de metrou Constantin Brâncoveanu, după ce printr-un apel la 112 s-a sesizat că în zonă este fum. Reprezentanţii Metrorex au precizat că metroul circulă normal. ISU Bucureşti-Ilfov a transmis ulterior că ”situaţia de urgenţă nu se confirmă”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - ”În urmă cu scurt timp am intervenit ca urmare a unei sesizări privind degajare de fum la staţia de metrou Constantin Brâncoveanu. În urma verificărilor efectuate la faţa locului împreună cu Metrorex s-a constatat ca situaţia de urgenţă nu se confirmă. În acest moment a fost reluata circulaţia în condiţii normale”, a transmis ISU Bucureşti-Ilfov.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Verificările au fost declanşate după ce s-a primit un apel la 112.

”Metrorex anunţă că circulaţia trenurilor de metrou se desfăşoară normal. Personalul Metrorex împreună cu personal al ISU verifică staţia Constantin Brâncoveanu, în urma unui apel telefonic de sesizare de fum”, a anunţat compania.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.