Poliţiştii fac marţi percheziţii la Institutul Clinic fundeni într-un dosar care vizează fraude cu medicamente destinate pacienţilor bolnavi de cancer. Acuzaţiile se referă la înşelăciune, fraudă informatică, fals intelectual, substituire de produse.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Dosarul vizează fapte care s-ar fi petrecut în noiembrie 2020, cercetările fiind făcute sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de înşelăciune, fraudă informatică, fals intelectual, substituire de produse.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Surse judiciare au declarat pentru News.ro că poliţiştii ridică documente de la instituţia medicală, perchiziţiile desfăşurându-se sub supravegherea porcurorilor de la Parchetul Judecătoriei Sectorului 2.

Conform aceloraşi surse, anchetatorii deţin date potrivit cărora erau decontate ilegal medicamente de uz oncologic foarte scumpe.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.