Pompierii nemţeni au intervenit sâmbătă, pentru salvarea unui bărbat lovit de o piatră, eveniment petrecut într-o zonă greu accesibilă din Cheile Bicazului, iar victima era inconştientă. Elicopterul SMURD a preluat victima în stare de inconştienţă şi o va transporta la UPU Târgu Mureş, au mai precizat reprezentanţii ISU Neamţ.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ au anunţat că sâmbătă, în jurul orei 11.25, pompierii au fost sesizaţi prin apel la 112 că o persoană a fost lovită de o piatră, într-o zonă greu accesibilă din Cheile Bicazului.
 
„La locul solicitării au fost alocate forţe şi mijloace de intervenţie de la Salvamont Neamţ şi Harghita,  SVSU Bicaz Chei,  SAJ Bicaz şi Detaşamentul de pompieri Piatra Neamţ (o autospecială complexă pentru intervenţie şi o ambulanţă SMURD TIM). Primele informaţii primite au transmis faptul că persoana este în stare de inconştienţă, astfel fiind solicitat şi un elicopter SMURD”, au precizat reprezentanţii IPJ Neamţ.
 
Sursa citată a adăugat că forţele de intervenţie au acţionat pentru coborârea unui bărbat pentru a putea fi preluat de echipajul SMURD TIM în vederea transportului la elicopter.
 
Foto; ISU Neamţ
Foto; ISU Neamţ
 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.