Un incendiu a izbucnit, vineri dimineaţă, la o şcoală din municipiul Constanţa, pompierii intervenind cu mai multe autospeciale. Peste 700 de elevi şi profesori s-au autoevacuat din clădire. Un elev de nouă ani şi doi adulţi au fost evaluaţi medical de echipajele sosite la locul incendiului, întrucât au făcut atac de panică, dar au refuzat să fie transportaţi la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Reprezentanţii ISU Constanţa au precizat că, în urma incendiului, au ars materiale depozitate lângă panoul electric care a luat foc. 

”Au fost evacuaţi 734 elevi şi 24 adulţi. Un elev în vârstă de 9 ani a fost evaluat medical la faţa locului (atac de panică) şi refuză transportul la UPU Constanţa, a fost preluat de mama acestuia. De asemenea, doi adulţi au fost asistaţi de echipajele SMURD şi SAJ, cu atac de panică, refuză transportul la UPU Constanţa”, a arătat sursa citată.

Pompierii acţionează pentru ventilarea întregii clădiri.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Potrivit ISU Constanţa, pompierii au intervenit la Şcoala 30, pentru lichidarea unui incendiu, acolo fiind trimise două maşini de stingere, o autoscară, o descarcerare, 2 autospeciale SMURD B şi o autospecială pentru victime multiple.

”S-au autoevacuat 734 de copii şi 24 de profesori”, a precizat sursa citată.

Incendiul a fost stins.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.