Pompierii din Giurgiu au intervenit, sâmbătă după-amiază, pentru stingerea unui incendiu cu degajare mare de fum izbucnit la camera tehnică a unui motel. Nu a fost nevoie de evacuarea persoanelor aflate în clădire şi nu au fost persoane rănite. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost un scurtcircuit electric, precizează ISU Giurgiu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Focul a distrus instalaţia de cabluri, o maşină de spălat şi rama unei  ferestre. Incendiul a deteriorat acoperişul magaziei respective, pe o suprafaţă de aproximativ 4 metri pătraţi. Datorită intervenţiei pompierilor, au fost salvate alte obiecte electrocasnice şi materiale depozitate în încăpere.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Potrivit ISU Giurgiu, focul a pornit la camera tehnică a unui motel situat la periferia municipiului Giurgiu.

La faţa locului au fost trimise două autospeciale de stingere cu apa şi spuma, o cisterna şi ambulanţa SMURD, din cadrul Detaşamentului de pompieri Giurgiu.

Focul a fost stins, fără a fi nevoie de evacuarea persoanelor aflate în interiorul motelului. Cauza incendiului nu a fost stabilită încă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.