Încă şase decese provocate de coronavirus au fost anunţate luni dimineaţă, bilanţul ajungând la 157.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - O femeie de de 70 de ani, din judeţul Iaşi, contact cu un caz confirmat, a decedat luni. Femeia fusese internată la Secţia de gastroenterologie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Iaşi, fiind apoi transferată, după confirmare, în Spitalul de Boli Infecţioase Iaşi.
În 27 martie i-au fost prelevate probe în vederea testării, în 29 martie fiind confirmat diagnosticul de coronavirus. 
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Luni dimineaţă a fost anunţat decesul unui bărbat de 66 de ani din judeţul Constanţa, contact al unui caz confirmat, internat la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Constanţa.
I s-au recoltat probe în 27 martie, când a fost şi confirmat diagnosticul. 
 
O femeie de 72 de ani din judeţul Satu Mare a murit duminică, la cinci zile după ce a fost confirmată infectarea cu coronavirus. Femeia, care avea ca antecedent medical şi un accident vascular, a fost internată în 29 martie, în aceeaşi zi fiindu-i recoltate şi probe în vederea testării pentru coronavirus.
 
Un alt deces anunţat este cel al unui bărbat, de 71 de ani din judeţul Hunedoara, care avea mai multe afecţiuni, printre care diabet zaharat şi hipertensiune.
El a fost internat în 30 martie la Spitalul Municipal Hunedoara, iar în ziua următoare a fost internat la ATI. Diagnosticul a fost confirmat în 1 aprilie.
 
 
O femeie de 66 de ani, din judeţul Cluj, contact cu caz confirmat, cu debut al simptomatologiei în 5 aprilie, agravarea stării generale, comă, internată la Spitalul Municipal Turda în 5 aprilie.
Recoltarea în vederea testării s-a făcut duminică, zi în care a fost confirmat diagnosticul de coronavirus şi femeia a şi murit.
 
O altă persoană decedată este un bărbat, de 70 de ani din judeţul Bihor, internat în secţia pneumologie a Spitalului Orăşenesc Aleşd în 26.martie, transferat în ATI Spitalul Municipal de Urgenţă Oradea în 27 martie, când i s-au şi recoltat probe în vederea testării, iar diagnosticul a fost confirmat în următoarea zi.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.