O adolescentă de 16 ani din Galaţi a ajuns în stare gravă la spital, vineri, după ce ar fi consumat substanţe interzise şi a fost găsită inconştientă în toaleta liceului unde învaţă. Medicii au decis să o transfere la Bucureşti, fata intrând în comă. Adolescenta a fost adusă la Spitalul ”Grigore Alexandrescu” din Capitală. Ea este intubată şi ventilată mecanic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Adolescenta a fost adusă vineri după-amiază la Spitalul ”Grigore Alexandrescu” din Capitală,

Conform reprezentanţilor unităţii sanitare, este intubată şi ventilată mecanic.

De asemenea, ea este supusă unor noi investigaţii.

”Va rămâne internată pe secţia de Terapie intensivă, prin neurochirurgie”, a precizat sursa citată.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Vineri dimineaţă, o elevă de 16 ani de la Liceul de Industrie Alimentară din Galaţi a fost găsită în toaleta şcolii, în stare de inconştienţă şi cu convulsii. Acolo au intervenit angajaţi Serviciului Judeţean de Ambulanţă, iar adolescenta a fost transportată în stare gravă la Spitalul Judeţean Galaţi.

Ulterior, medicii au decis să fie transferată la un spital din Capitală. Din nefericire tânăra a intrat în comă, fiind intubată şi ventilată mecanic.

Cel mai probabil, tânăra ar fi consumat o substanţă periculoasă, iar Poliţia urmează să stabilească circumstanţele producerii incidentului

Potrivit IPJ Galaţi, ofiţerii antidrog de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Galaţi au început o anchetă în acest caz şi a fost deschis şi în dosar penal pentru operaţiuni interzise cu substanţe psihoactive.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.