Drumul naţional 1 este blocat, sâmbătă după-amiază, între Ploieşti şi Braşov, în staţiunea Predeal, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme. Primele date de la faţa locului arată că cinci persoane primesc ajutor medical. În final, două victime au fost transportate la spital, precizează Centrul Infotrafic al IGPR. Valorile de trafic sunt foarte ridicate, fiind formate coloane lungi de autovehicule, pe ambele sensuri de mers. La faţa locului sunt prezente mai multe echipaje de poliţie, în vederea fluidizării circulaţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Traficul rutier este blocat pe DN1, în zona localităţii Predeal, ca urmare a unui accident de circulaţie, ce a avut loc cu puţin timp în urmă. În accident sunt implicate 3 autovehicule şi în urma coliziunii dintre acestea, 5 persoane, ocupanţi în autovehicule, beneficiază de sprijin medical”; transite, sâmbătă după amiază, Poliţia judeţeană Braşov.
Instituţia precizează că drumul este impracticabil din cauza poziţiei vehiculelor implicate în accident, iar traficul rutier „urmează a fi reluat de îndată ce va fi posibil, după finalizarea activităţilor de cercetare şi îndepărtarea vehiculelor avariate de pe carosabil”
La faţa locului sunt se află echipaje ale Poliţiei Rutiere şi Serviciului Criminalistic care fac cercetări pentru lămurirea condiţiilor în care s-a produs accidentul.
Poliţia Braşov recomandă şoferilor să respecte semnalizarea şi c conducă prudent.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.