Comisari ai Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) fac miercuri dimineaţă controale în mijloacele de transport în comun din baze şi depourile Societăţii de Transport Bucureşti, conform primelor imagini, fiind găsite autovehicule murdare şi cu scaune deteriorate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”ÎIncepând cu ora 4, în această dimineaţă, 14 comisari ai structurii Bucureşti -Ilfov, au desfăşurat acţiuni de verificare a activiăţii STB.
Au fost evaluate mijloacele de transport în comun din mai multe baze/depouri”, au anunţat reprezentanţii ANPC.
Aceştia au precizat că acţiunea este în desfăşurare.
 
Conform primelor imagini transmise din timpul controalekir, inspectorii ANPC au găsit mijloace de transport murdare, scaune cu capitonajul deteriorat.
De asemenea, unele elemente metalice sunt afectate de rugină, iar podelele nu sunt spălate, în timp ce mânerele de susţinere sunt deteriorate.
 
 
”Să cureţi 43 de tramvaie cu doar DOU” persoane, în trei ore, pare desprins din reclamele la detergenţi”, a comentat preşedintele ANPC Horia Constantinescu.
 
ANPC urmează să prezinte în cursul zilei concluziile controalelor.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.