Un grav accident rutier a avut loc, sâmbătă seară, pe drumul european E576, în judeţul Cluj, unde două autoturisme s-au ciocnit violent. În urma impactului, doi oameni au murit. Una dintre victime a fost găsită fără plus, întinsă pe carosabil, în afara autoturismului. Accidentul produs la ieşirea din oraşul Gherla către Dej a fost provocat, conform primelor cercetări făcute de poliţie la faţa locului, de către un tânăr de 24 de ani care a intrat într-o depăşire neregulamentară iar maşina pe care o conducea s a izbit violent de autoturismul în care se aflau cele două victime şi care circula regulamentar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Şoferul suspectat că a provocat accidentul era băut, aparatul etilotest indicând, un cazul său, o alcoolemie de 0,60 mg alcool pur în aerul expirat.
ŞTIREA INIŢIALĂ - ccidentul a avut loc pe E576, la ieşirea din municipiul Gherla, unde două autoturisme s-au ciocnit. La sosirea echipajelor de salvatori, la locul accidentului a fost găsit şi un bărbat în stop cardio-respirator, întins pe sol, în afara autoturismului. Victimei i-au fost aplicate manevre de resuscitare, însă fără rezultat. 
O a doua victimă, o femeie, a fost găsită încarcerată, cu multiple traumatisme şi în stare de inconştienţă. Ea a fost predată de către pompierii de la descarcerare către un echipaj medical, însă la scurt timp a intrat în stop cardio-respirator şi nu a mai putut fi resuscitată. Bărbatul decedat avea 67 de ani, iar femeia avea 63 de ani. Amândoi se aflau în acelaşi autoturism.
Potrivit Poliţiei judeţene Cluj, cei doi şi-au pierdut viaţa în condiţiile în care cele două autoturisme s-au ciocnit frontal, în împrejurări care urmează a fost stabilite în urma cercetărilor.
Foto: ISU Cluj
Foto: ISU Cluj
 
Foto: ISU Cluj
Foto: ISU Cluj
 
Foto: ISU Cluj
Foto: ISU Cluj
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.