Două persoane, între care un adolescent în vârstă de 15 ani, au fost rănite, duminică seară, după ce autoturismul în care se aflau s-a răsturnat pe un drum din judeţul Cluj. Ambele victime au fost transportate cu ambulanţele la spital. Poliţiştii l-au testat pe şoferul autoturismului, constatând că tânărul în vârstă de 26 de ani, care este din comuna Mica, consumase alcool în cantităţi mari înainte de a urca la volan. Testarea cu aparatul etilotest a arătat o alcoolemie de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - În urma verificărilor făcute în baza de date, poliţiştii au constatat că acesta are dreptul de a conduce suspendat.
În continuare poliţiştii fac cercetări pentru stabilirea cu exactitate a circumstanţelor în care s-a produs evenimentul şi pentru luarea măsurilor legale.
Primele verificări arată că şoferul ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare într-o curbă la stânga, răsturnându-se în şanţul din partea dreaptă a sensului de mers.
ŞTIREA INIŢIALĂ - Accidentul rutier a avut loc duminică, în localitatea Mănăstirea din judeţul Cluj.
Potrivit datelor furnizate de oficialii Inspectoratului judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, pompierii din cadrul Detaşamentului Dej, care au intervenit la locul evenimentului, au găsit un autoturism răsturnat în afara părţii carosabile. 
Cei doi ocupanţi ai acestuia, un bărbat în vârstă de 26 de ani şi un adolescent de 15 ani, nu erau încarceraţi, însă au fost răniţi. Ei au primit îngrijiri medicale la locul accidentului, fiind transportaţi ulterior la spital. La misiune au luat parte două autospeciale cu modul de descarcerare, o ambulanţă SMURD şi o ambulanţă de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Cluj.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.