O cisternă încărcată cu 33 de tone de combustibil a fost implicată, duminică după amiază, într-un accident rutier produs pe drumul naţional 1 A, între Ploieşti şi Braşov. Primele date de la faţa locului arată că autocisterna a intrat în coliziune cu un autoturism, iar mulţi pasageri ai acestuia sunt răniţi. La locul accidentului nu există scurgeri de combustibil. În accident au fost implicate patru persoane, una dintre ele fiind o femeie în vârstă de 41 de ani pe care medicii au încercat să o resusciteze, însă fără succes.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE Una dintre victimele accidentului, o femeie în vârstă de 41 de ani rănită în accident a fost declarată decedată, în ciuda eforturilor echipei de intervenţie de a o salva.

ŞTIREA INIŢIALĂ Accidentul a avut loc aproape de  limita dintre judeţele Braşov şi Prahova, în localitatea prahoveană Cheia, la kilometrul 138 al DN 1 A, unde un autoturism şi o cisternă s-au ciocnit. Conform IPJ Prahova, un  autoturism care mergea spre Ploieşti a intrat în coliziune cu o cisternă care circula către Braşov.

„În eveniment sunt implicate patru persoane. În urma impactului o persoană din autoturism a rămas încarcerată. Din primele informaţii este inconştientă”, a transmis Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova.

Victima inconştientă este o femeie de 41 de ani. Şoferiţă autoturismului a fost scoasă, este în stop cardio respirator SCR şi sunt executate manevre de resuscitare, mai arată sursa citată.

Printre persoanele implicate se numără şi un copil. Un tânăr de 20 de ani din autoturism  lovit grav  şi un copil de 12 ani tot din auto transportaţi la spital.

Conform sursei citate, cisterna este încărcată cu 14 tone de benzină şi 19 tone de motorină, iar în urma impactului nu sunt scurgeri de combustibil. La faţa locului au fost mobilizate o autospecială de stingere şi trei ambulante SMURD, dintre care una de terapie intensivă mobilă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.