Circulaţia rutieră se desfăşoară îngreunat, cu viteză redusă, pe DN2, în localitatea Afumaţi, judeţul Ilfov, din cauza autovehiculelor transportatorilor şi fermierilor, care protestează pentru anumite revendicări socio-profesionale, pe banda unu a ambelor sensuri de mers, transmite Centrul Infotrafic din IGPR. La Suceava, fermierii şi transportatorii au ieşit din nou să protesteze. Ei au dus utilajele şi autovehiculele pe drumul european E85 – DN2, care duce către punctul de trecere a frontierei Siret. Ei se află la aproximativ doi kilometri de vamă, fără a bloca punctul de trecere a frontierei. Protest este în continuare şi în judeţul Cluj. Protestatarii au ieşit cu autovehiculele pe DN15, între localităţile Câmpia Turzii şi Luna. Traficul rutier a fost reluat pe DN 15, între localităţile Câmpia Turzii şi Luna, judeţul Cluj, însă circulaţia se desfăşoară îngreunat, cu viteză redusă, protestele continuă, mai spune Centrul Infotrafic din IGPR. Circulaţia rutieră a fost deviată de pe DN 2, localitatea Afumaţi, judeţul Ilfov, pe DJ 100 şi DJ 200, prin localitatea Ştefăneştii de Jos, pe direcţia către Bucureşti, pentru autovehiculele mai mici de 3,5 tone, în vederea fluidizării traficului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR) informează că circulaţia rutieră a fost reluată în condiţii normale pe DN 2, în Vama Siret, judeţul Suceava. La această nu mai sunt blocaje în trafic ca urmare a protestelor.

UPDATE - Crculaţia rutieră se desfăşoară pe banda doi a ambelor sensuri de mers ale DN2, în localitatea Afumaţi, judeţul Ilfov. Banda 1 va fi ocupată pe timpul nopţii de autocamioanele protestatarilor care au anunţat că vor continua manifestaţiile, anunţă Centrul Infotrafic din IGPR.

UPDATE - Circulaţia rutieră a fost reluată pe DN 2, în localitatea Afumaţi, judeţul Ilfov, însă autovehiculele mai mari de 3,5 tone se deplasează foarte greu, cu viteză minimă, precizează Centrul Infotrafic din IGPR.

Autoturismele (sub 3,5 tone) sunt deviate pe ruta ocolitoare de pe DJ 100 - DJ 200, prin localitatea Ştefăneştii de Jos.

UPDATE - Traficul rămâne blocat pe DN2, în Vama Siret, judeţul Suceava, mai indică sursa citată.

UPDATE - Reprezentanţi ai Jandarmeriei Suceava au declarat, pentru News.ro, că în timpul manifestaţiei nu s-au desfăşurat incidente şi nu a fost nevoie ca autorităţile să instituie baraje pe drumuri pentru a împiedica intrarea autovehiculelor protestatarilor în localităţi.

Protest este în continuare şi în judeţul Cluj. Protestatarii au ieşit cu autovehiculele pe DN15, între localităţile Câmpia Turzii şi Luna.

Poliţia recomandă şoferilor să evite drumurile blocate de protestatari şi anume DN2, în Vama Siret, judeţul Suceava, şi DN15, între localităţile Câmpia Turzii şi Luna din judeţul Cluj.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Din acest motiv, sursa citată recomandă conducătorilor auto să evite această zonă şi să folosească rutele alternative: direcţia Urziceni - Bucureşti: DN 2 - DJ 100 - DJ 200, prin loc. Ştefăneştii de Jos; direcţia Bucureşti - Urziceni: DN CB - DJ 100 - DJ 300, prin loc. Găneasa.

Şi sâmbătă, în contextul protestelor transportatorilor şi ale fermierilor, pe autostrada A6 Balinţ-Lugoj, la intrare în municipiul Lugoj, judeţul Timiş, traficul rutier este blocat pe sensul de coborâre dinspre autostradă către DN6 (Varianta Ocolitoare a Mun. Lugoj), din cauza coloanei de autovehicule ce se deplasează cu viteză redusă pe DN6, anunţă Centrul Infotrafic din IGPR. După aproximativ cinci ore, traficul a fost reluat normal atât pe autostrada A6 Balinţ-Lugoj, cât şi pe DN6.

Protest în Suceava
Protest în Suceava

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.