Gheorghe Dincă, bărbatul din Caracal acuzat în cazul dispariţiei adolescentei Alexandra Măceşanu a fost audiat timp de mai multe ore în noaptea de joi spre vineri la DIICOT Bucureşti, avocatul său afirmând că acesta şi-a menţinut declaraţiile privind uciderea fetei dar şi a celeilalte tinere, Luiza Melencu, dispărută în luna aprilie. Echipe de criminalişti se află vineri la locuinţa sa din Caracal, cercetările fiind reluate după mai multe zile în care nu a mai fost făcut niciun demers în acest sens, imobilul fiind doar păzit de jandarmi. Purtătorul de cuvânt al DIICOT, Mihaela Porime, a declarat, vineri, la Caracal, că anchetatorii intervin la domiciliul inculpatului Gheorghe Dincă în baza unui nou mandat de percheziţie şi că va fi efectuată o cercetare criminalistică amănunţită şi complexă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Analiza antropologică: Oasele ridicate din curtea lui Gheorghe Dincă aparţin unei fete de 12-17 ani - surse
CITEȘTE ȘI Cazul Caracal - DIICOT: Intervenim la domiciliul inculpatului în baza unui nou mandat de percheziţie; vom efectua o cercetare criminalistică amănunţită şi complexă
CITEȘTE ȘI Cazul Caracal: Criminaliştii sunt la locuinţa lui Gheorghe Dincă pentru prelevare de probe şi noi percheziţii

- Gheorghe Dincă a ieşit de la DIICOT după aproape nouă ore de audieri.

La ieşire, avocatul său a afirmat că acesta şi-a menţinut declaraţiile conform cărora le-a ucis pe Alexandra Măceşanu şi pe Luiza Melencu, o altă tânără de 18 ani dispărută în luna aprilie.

Dincă a fost dus joi la Institutul de Medicină Legală, el susţinînd că a fost agresat în momentul reţinerii.

Vineri, el ar urma să fie suspus testului poligraf, în pofida faptului că sunt voci care spun că, având în vedere faptul că Gheorghe Dincă ar avea antecedente psihiatrice, testul ar fi irelevant.

Tot vineri, ar urma să fie prezentate rezultatele probelor şi resturilor presupus umane preluate de la locuinţa bărbatului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.