Câteva mii de oameni au protestat, sâmbătă seara, în Piaţa Victoriei. Oamenii aveau steaguri tricolore şi ale UE şi scandau ”Demisia!”. Între protestatari s-a aflat şi Dacian Cioloş.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: La ora 19.00, oamenii au încercat să realizeze tricolorul cu luminiţele telefoanelor şi foi colorate. Oamenii au cântat imnul.

Traficul rutier s-a defăşurat normal în Piaţa Victoriei.

S-a mai scandat ”Jandarmeria apără hoţia”, ”PSD, ciuma roşie”, ”România, trezeşte-te!”, ”Fără dictatori sărbători”.

Sub mesajul ”La mulţi ani în UE, România! E timpul să scapi de hoţi!”, pe reţelele de socilaizare în zeci de oraşe din ţară au fost anunţate proteste în pieţele centrale, în faţa prefecturilor sau a altor instituţii reprezentative.

„De 1 Decembrie, noi credem ca există un singur mod în care putem sărbători şi onora România şi Centenarul ei: ajutând-o să rămână acolo unde îşi dorea să fie şi acum 100 de ani: în Europa. Valorile celor care au făcut Unirea de la 1918 sunt aceleaşi pe care le preţuim şi azi: domnia legii, democraţia, solidaritatea şi libertatea. Pentru ca România de azi să rămână acolo unde îi este locul, adică în Uniunea Europeană, este, însă, nevoie să scape de grupul infracţional care a ajuns la conducerea ei şi vrea să o scoată în decorul Europei. De 1 Decembrie, venim în Piaţa Victoriei să strigăm două lucruri: La mulţi ani, România! şi Demisia! Această ţară merită mai mult decât un Guvern incompetent şi toxic, a cărui unică misiune este să îl scape pe Liviu Dragnea de puşcărie”, se arată în descrierea evenimentului.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.