Trei persoane care duminică seară au intrat într-o fântână, în localitatea Năieni din judeţul Buzău, au fost scoase inconştiente de către echipaje de pompieri şi au fost preluate de către echipaje medicale, fiind duse la spital. Una dintre victime a fost transportată cu elicopterul. Cel mai probabil acestea încercau să cureţe fântâna, au declarat, pentru News.ro, surse din rândul salvatorilor. ISU Prahova a anunţat că una dintre victime, un bărbat de 47 de ani, a decedat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE -  ISU Prahova a anunţat că una dintre victimele extrase din fântână, un bărbat de 47 de ani, din nefericire nu a reacţionat la manevrele de resuscitare şi a fost declarat decedat de către echipajul de salvare din Prahova. 

Celelalte victime, ambii bărbaţi, au fost transportate la spital.

 

ŞTIREA INIŢIALĂ - Incidentul a avut loc duminică, în comuna Năieni, satul Finţeşti. La faţa locului au intervenit pompieri de la două Inspectorate pentru situaţii de Urgenţă – Buzău şi Prahova. 

”Toate cele 3 persoane au fost extrase, una a fost transportată la UPU Buzău de către un echipaj SMURD Buzău (semiconştientă), una este transportată la locul de întâlnire cu elicopterul SMURD sosit de la Bucureşti, iar cea de a treia va fi preluată de o ambulanţă de terapie intensivă mobilă-cu medic, care soseşte de la ISU Prahova. Din datele primite până în acest moment, la extragere, victimele se aflau în stare de inconştienţă”, informează ISU Prahova, care a trimis la locul evenimentului pompieri de la detaşamentul Mizil, aflat aproape de limita dintre judeţele Prahova şi Buzău.

Cel mai probabil cele trei persoane încercau să cureţe fântâna, au declarat, pentru News.ro, surse din rândul salvatorilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.