Rafalele de vânt au desprins, duminică dimineaţă, acoperişul unui bloc de locuinţe din municipiul Făgăraş. În urma incidentului nimeni nu a fost rănit, însă au fost raportate pagube materiale, două autoturisme parcate fiind avariate. O a doua intervenţie a pompierilor are loc, tot în municipiul Făgăraş, pentru îndepărtarea unui arbore care a căzut pe un autoturism şi pe firele de electricitate. Conform ISU Braşov, nu există victime în urma incidentului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - „La fata locului se deplasează un echipaj de intervenţie din cadrul Detaşamentului de pompieri Făgăraş şi o echipă de la Electrica. Se intervine pentru îndepărtarea copacului şi pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire a incendiilor”, precizează ISU Braşov.
ŞTIREA INIŢIALĂ - Pompierii braşoveni intervin, duminică, în municipiul Făgăraş, pentru îndepărtarea acoperişului unui bloc de locuinţe, după ce acesta a fost deprins de vânt. Conform reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, acoperişul luat de vânt a căzut în parcarea de lângă imobil, două autoturisme fiind avariate. Nimeni nu a fost rănit în urma evenimentului.
„În situația manifestării vântului puternic, recomandăm cetățenilor să rămână în spații închise care le asigură protecția și să evite deplasarea în zone cu copaci, panouri publicitare sau stâlpi de electricitate care ar putea fi doborâţi si a construcţiilor cu elemente de arhitectură ce pot fi uşor dislocate, precum şi a imobilelor aflate în construcţie. Sistaţi activităţile desfăşurate în teren deschis sau la înălţime. Închideţi toate ferestrele locuinţei şi altor categorii de construcţii. Evitaţi atingerea stâlpilor sau firelor căzute la pământ”, transmit pompierii braşoveni, în acest context.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.