Două autoturisme au fost implicate într-o coliziune frontală pe DN 73 între localităţile Râşnov şi Tohanu Nou, judeţul Braşov, circulaţia fiind oprită în ambele sensuri, informează Centrul Infotrafic din IGPR. În urma impactului, trei persoane necesită îngrijiri medicale. Astfel, trei persoane au fost rănite în urma acestui accident rutier. Printre victime se numără o gravidă aflată în stop cardiac şi un copil cu politraumatisme. Toate cele 3 persoane au fost transportate la spital de către echipajele medicale, a anun'at ISU Braşov. Copilul în vârstă de 13 ani şi femeia însărcinată sunt în stare foarte gravă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - „Traficul rutier se desfăşoară cu restricţii pe DN73, între localităţile Râşnov şi Tohanul Nou, ca urmare a unui accident de circulaţie ce a avut loc cu puţin timp în urmă. În accident sunt implicate 2 autovehicule, iar în urma coliziunii dintre acestea 3 persoane beneficiază la acest moment de sprijin medical”, transmite, sâmbătă seară, Poliţia judeţeană Braşov.

Una dintre victime, o femeie însărcinată, se află în stop cardio-respirator şi i se fac manevre de resuscitare, informează ISU Braşov. O altă victimă este un copil de 13 ani care are politraumatisme al treilea rănit fiind un bărbat care are un traumatism la coloana vertebrală.

Din cauza poziţiei vehiculelor, circulaţia rutieră este blocată între localităţile Râşnov şi Tohanul Nou, la ora transmiterii acestei ştiri.

La locul accidentului se află echipaje ale Poliţiei Rutiere şi Serviciului Criminalistic şi se fac cercetări pentru lămurirea împrejurărilor şi condiţiilor în care s-a produs accidentul.

Traficul rutier urmează a fi reluat în integralitate după finalizarea activităţilor de cercetare şi îndepărtarea vehiculelor avariate de pe carosabil.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Traficul se va desfăşura deviat către Autostrada A3 şi DN 73A până la finalizarea cercetărilor la locul accidentului.

Este estimat că va fi reluată circulaţia pe DN 73 după ora 19.30.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.