Şoseaua de centură a oraşului Săcele este blocată, duminică după amiază, în urma unui accident rutier în care au fost implicate un autotren şi un autoturism şi în care doi oameni au fost răniţi. Poliţia Braşov anunţă că traficul rutier a fost deviat. Cele două victime au fost descarcerate şi le-a fost acordată asistenţă medicală la faţa locului. Ambele persoane sunt conştiente.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Este vorba despre un copil în vârstă de 3 ani care va fi transportat la Spitalul de Pediatrie Braşov şi de un bărbat în vârstă de 36 de ani care va fi transportat la Spitalul Judeţean Braşov, informează ISU Braşov.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Primele date de la locul accidentului arată că un autoturism a intrat în coliziune cu un TIR, iar în urma impactului două persoane sunt rănite. Printre victime se numără şi un copil. Ambii răniţi au rămas încarceraţi în maşină.
 
La faţa locului intervin o autospecială de descarcerare, un echipaj SMURD, o ambulanţă a Serviciului de Ambulanţă Judeţean şi un echipaj cu apă şi spumă, transmite ISU Braşov.
 
Poliţia judeţeană Braşov precizează că drumul este blocat iar circulaţia a fost deviată.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.