Arhiepiscopul Tomisului, Înalt Prea Sfinţitul Teodosie, a fost întrerupt în timpul slujbei pe care o oficia un bărbat care i-a cerut să îi dea banii înapoi şi apoi l-a catalogat pe ÎPS Teodosie ca “nesimţit” şi “diavol”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Arhiepiscopul Tomisului a anunţat că nu ştie cine este persoana care a tulburat sluba de la Catedrala Arhiepiscopală. 
”Serviciul de Contabilitate nu cunoaşte cine este persoana în cauză şi nici nu există vreo datorie în acest sens. Nici IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, nu cunoaşte persoana respectivă şi nici că ar avea vreo datorie financiară faţă de aceasta. Faptul că bărbatul a ales să se comporte în acest fel ne face să ne întrebăm dacă nu cumva la mijloc e vorba de probleme de altă natură”, a transmis Arhiespiscopia Tomisului.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - La finalul slujbei pe care a oficiat-o la finalul săptămânii trecute, la Catedrala Arhiepiscopală din Constanţa, Înalt Prea Sfinţitul Teodosie a fost întrerupt de un bărbat care s-a recomandat a fi nepotul părintelui Dumitru Stănei. 
“Te întreb de ce nu mi-ai dat banii mei? Sunt nepotul părintelui Stănei Dumitru. Să nu puneţi mâna pe mine. Să îmi dai banii înapoi. Nesimţitule, diavole ce eşti”, a afirmat bărbatul respectiv. 
Arhiepiscopul Tomisului l-a ascultat pe bărbat câteva secunde, după care şi-a continuat slujba.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.