Poliţiştii, jandarmii, poliţiştii de frontieră, pădurarii şi voluntarii care duminică l-au căutat toată ziua pe băiatul de 7 ani din judeţul Arad, dispărut de acasă, după ce a plecat la joacă, la o stână, au întrerupt căutările pe timpul nopţii. Acestea vor fi reluate luni dimineaţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
UPDATE - ”Căutările la acest moment au fost suspendate. Vor fi reluate maine dimineată”, a transmis IPJ Arad, duminică seară.
 
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Un elicopter al Ministerului Afacerilor Interne a ajuns în judeţul Arad, duminică după-amiază pentru a ajuta la căutarea copilului de 7 ani care a plecat de acasă, la joacă, spre o stână, însă s-a pierdut pe drum.
 
Elicopterul MAI va ajuta cei aproximativ 200 de salvatori care au pornit în căutarea băiatului. Este vorba despre 47 de poliţişti cu 18 autospeciale, 22 de jandarmi cu 6 autospeciale, 3 câini de urmă, unul aparţinând I.P.J. Arad şi 2 aparţinând I.J.J. Arad, 22 de pompieri cu 4 autospeciale, 10 poliţişti de frontieră cu 3 autospeciale si 2 autospeciale cu camere de termoviziune, 6 poliţişti locali cu 2 autospeciale, 18 pădurari precum şi 120 de voluntari cu autoturisme de teren.
 
 
Copilul dispărut se numeşte Sebastian - Ionel Corbei şi, potrivit IPJ Arad a plecat de la domiciliu sâmbătă, în jurul orei 16.30, la o stână de la marginea localităţii şi nu s-a mai întors acasă.
 
Băiatul are următoarele semnalmente: 1,20 m înălţime, păr şaten, faţă ovală, constituţie astenică. 
Nu se cunoaşte îmbrăcămintea. 
 
Persoanele care deţin informaţii ce pot conduce la depistarea minorului sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secţii de poliţie.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.