Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte a dispus reunirea de urgenţă a Comisiei de disciplină, după ce o femeie a postat pe Facebook imagini filmate într-un salon al unităţii în care se vede cum o asistentă bruschează un sugar în timp ce îl hrăneşte cu biberonul. Câteva ore mai târziu, Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte a dispus încetarea contractului de muncă al asistentei, decizia fiind luată de managerul unităţii medicale la propunerea comisiei de disciplină care a anchetat cazul. Femeia, care este însărcinată în luna a patra, este cercetată penal pentru rele tratament aplicate minorului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Asistenta medicală filmată în timp ce brusca un bebeluş, cercetată penal pentru rele tratamente aplicate minorului
CITEȘTE ȘI Asistenta de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte filmată în timp ce brusca un bebeluş, dată afară

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean din Târgovişte, Elena Firoiu, a declarat, marţi,  pentru News.ro, că a fost declanşată o anchetă internă după ce în spaţiul public au apărut imagini filmate în unitate, în care se vede o asistentă care bruschează un bebeluş.

Reprezentanţii unităţii sanitare nu au făcut alte comentarii cu privire la incident, urmând a se pronunţa în funcţie de concluziile Comisiei de disciplină.

Pe imaginile publicate pe Facebook se vede cum o femeie cu halat roz trânteşte un copil foarte mic, în timp ce îl hrăneşte cu biberonul.

Imaginile sunt filmate dintr-un salon alăturat, iar asistenta ridică nou-născutul, ţinându-l de un braţ, apoi îl trânteşte pe pat de mai multe ori.

O anchetă a fost deschisă şi de către poliţişti care fac cercetări pentru rele tratamente aplicate minorului. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.