Pirotehnişti, poliţişti şi echipaje ale SRI au intervenit, sâmbătă după-amiază, în localitatea Oveselu, comuna Măciuca din judeţul Vâlcea, unde se desfăşoară cununia religioasă a lui George Simion cu Ilinca Munteanu. Acţiunea autorităţilor a venit după ce ce o persoană necunoscută a anunţat că o bombă a fost amplasată în perimetrul in care se afla cei veniţi să sărbătorească alături de politicianÎn urma verificărilor, nu a descoperit niciun dispozitiv exploziv, a anunţat IPJ Vâlcea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Cercetările sunt continuate, pentru identificarea persoanei care a făcut sesizarea şi luarea măsurilor legale care se impun, mai transmit reprezentanţii IPJ Vâlcea.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - „Astăzi, 27 august a.c., Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vâlcea a fost sesizat cu privire la faptul că, în incinta unui eveniment privat, desfăşurat în localitatea Măciuca, a fost amplasată o bombă. La faţa locului se deplasează poliţiştii din Vâlcea şi pirotehniştii din cadrul Serviciului Român de Informaţii, pentru efectuarea de verificări”, a transmis poliţia judeţeană Vâlcea.
 
Surse din rândul forţelor de intervenţie au confirmat că ameninţarea vizează nunta liderului AUR. Conform acestora, oamenii nu au fost evacuaţi, iar la ora transmiterii acestei ştiri sunt efectuate verificări.
 
Vineri a avut loc cununia civilă a liderului AUR. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.