Autorităţile din Timişoara au primit, miercuri, o nouă ameninţare cu bombă, de această dată fiind vizat Iulius Town, cel mai mare centru comercial din oraş. Autorităţile au demarat verificările. Reprezentanţii centrului comercial au precizat că acesta că acesta nu a fost evacuat, „vizitatorii fiind în permanenţă în deplină siguranţă”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - ”În jurul prânzului, autorităţile locale au fost sesizate, printr-un apel la 112, că în centrul comercial s-ar afla un dispozitiv explozibil. Echipe mixte de pirotehnişti şi specialişti au cercetat şi verificat întregul centru comercial pentru a stabili daca se confirmă cele sesizate. Ulterior, autorităţile competente au stabilit că alarma a fost falsă. Pe parcursul verificărilor, administraţia mall-ului a acţionat potrivit recomandărilor primite de la echipele de intervenţie. Centrul comercial nu a fost evacuat, vizitatorii fiind, în permanenţă, în deplină siguranţă”, au transmis reprezentanţii Iulius Town.

UPDATE: La faţa locului au sosit imediat poliţişti, pirotehnişti şi angajaţi SRI.

Sute de persoane au fost evacuate şi nimeni nu mai are acces în centrul comerciaL

ŞTIRE INIŢIALĂ: Autorităţile din Timişoara intervin, miercuri, după ce au primit a doua ameninţare cu bombă. 

De data aceasta este vizat Iulius Town, cel mai mare mall din oraş, fiind demarate procedurile obişnuite în aceste situaţii. 

Anterior, un apel la 112 a anunţat un dispozitiv exploziv la Liceul Catolic, verificările stabilind că a fost o alarmă falsă. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.