Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, şi primarul sectorului 6 al Capitalei, Gabriel Mutu, au avut o altercaţie la primăria Capitalei, potrivit relatărilor martorilor, Bădulescu jignindu-l pe Mutu, după care edilul sectorului 6 i-a dat acestuia un pumn. Primarul Capitalei Gabriela Firea a comentat la România TV incidentul dintre viceprimarul Aurelian Bădulescu şi primArul sectorului 6 Gabriel Mutu, lider interimar al PSD Bucureşi, solicitându-i preşedintelui PSD Liviu Dragnea "să-şi ia bătăuşii" din Consiliul General al Capitalei. Bădulescu a explicat altercaţia avută cu primarul sectorului 6 Gabriel Mutu, spunând că, în faţa lipsei de argument juridic, acesta l-a lovit în zona feţei cu o sticlă cu apă, admiţând totodată că între ei a avut loc o bătaie. "În faţa lipsei de argument juridic, în contradictoriu cu mine pe elemente de drept şi de statut, a înţeles să arunce în mine cu o sticlă plină cu apă, lovindu-mă în zona feţei. Cu siguranţă a trebuit să reacţionez, mi se pare că am reacţionat fără să mă temperez, în sensul în care m-am apărat", a relatat el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

CITEȘTE ȘI După altercaţia Bădulescu - Mutu, Firea îi cere lui Liviu Dragnea "să-şi ia bătăuşii" din Consiliul General al Capitalei
CITEȘTE ȘI Bădulescu, despre conflictul cu Mutu: În faţa lipsei de argument juridic, în contradictoriu cu mine pe elemente de drept şi de statut, a înţeles să arunce cu o sticlă plină cu apă, lovindu-mă în zona feţei; m-am apărat

Pe motiv că a condus şedinţa PSD de miercuri seară în care viceprimarului  Aurelian Bădulescu i-a fost retras sprijinul, acesta s-a luat la ceartă cu edilul sectorului 6- Gabriel Mutu. Scena a avut loc într-o încăpere din PMB.

Incidentul a fost confirmat pentru  News.ro de consilierul general Cristian Olteanu şi a avut loc în şedinţa de grup a PSD care  avut loc înainte ca să înceapă şedinţa Consiliului General al Capitalei, în timp ce Mutu îi prezenta lui Bădulescu documentele referitoare la retragerea sprijinului politic.

La un moment dat, Bădulescu a început să îl jignească pe edilul sectorului 6. Potrivit aleşilor generali PSD, edilul Mutu s-ar fi enervat şi i-a tras un pum viceprimarului.
PSD Bucureşti a decis, miercuri seară, retragerea sprijinului politic lui Aurelian Bădulescu pentru funcţia de viceprimar al Capitalei pe motivă că vorbeşte urât cu colegii din PSD. Noul lider al filialei, Gabriel Mutu, renunţă, astfel, la oamenii primarului Gabriela Firea, la Primăria Capitalei. 
.
 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.