Autorităţile au cautat, joi, o fată de 15 ani din Piteşti care a fost urcată într-o maşină de trei persoane necunoscute, fiind declanşat mesanismul ”Alertă răpire copil”. După câteva ore fata a ofist găsit şi va fi audiată, iar suspecţii sunt în continuare căutaţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ”În urma cu puţin timp, minora MUSTAŢĂ PETRUŢA fost identificată, în municipiul Piteşti. Minora nu a fost victima altei infracţiuni. În aceste condiţii, alerta de răpire este ridicată. Cercetările sunt continuate, în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanţelor în care s-a produs răpirea acesteia, a tuturor persoanelor implicate şi luării măsurilor legale care se impun”, a transmis, joi seară, Poliţia Română. 

Surse din anchetă au precizat că fata este în custoia Poliţiei şi urmează a fi audiată, iar suspecţii sunt în continuare căutaţi. 

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”La data de 28 aprilie a.c., în jurul orei 11.00, Poliţia Municipiului Piteşti a fost sesizată cu privire la răpirea unei minore, de 15 ani, MUSTAŢĂ PETRUŢA, din Piteşti, judeţul Argeş. Din cercetări a reieşit că minora, în timp ce se afla în parcarea blocului S 5, din municipiul Piteşti, b-dul Nicolae Bălcescu, a fost luată cu forţa de trei persoane necunoscute şi introdusă într-un autoturism, de culoare gri, marca Volkswagen Sharan, cu numărul de înmatriculare AG 16 TEY, după care s-ar fi deplasat în direcţia Bascov”, a transmis, joi, Poliţia Română.  

Sursa citată a precizat că autoturismul a fost dat în atenţie, iar la faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie, pentru efectuarea verificărilor.  

”S-a declanşat mecanismul "Alertă răpire copil", constituindu-se celula de criză”, au mai transmis poliţiştii.  

Aceştia prezintă semnalmente ale minorei: înălţime 1,75 m, 50-60 kg, ochi căprui, faţa rotundă, păr brunet, vopsit cu şuviţe blonde, lung până la nivelul şoldurilor. 

Vestimentaţie la momentul dispariţiei: cămaşă albă, fustă neagră, lungă, geacă neagră. 

De asemenea, poliţiştii anunţă că unul dintre suspecţi are 28 de ani şi au publicat o fotografie cu acesta.  

Cei care pot oferi date, care să conducă la depistarea minorei în cauză, sunt rugaţi să apeleze numărul unic de urgenţă 112. 

 

 

 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.