Autorităţile au cautat, joi, o fată de 15 ani din Piteşti care a fost urcată într-o maşină de trei persoane necunoscute, fiind declanşat mesanismul ”Alertă răpire copil”. După câteva ore fata a ofist găsit şi va fi audiată, iar suspecţii sunt în continuare căutaţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ”În urma cu puţin timp, minora MUSTAŢĂ PETRUŢA fost identificată, în municipiul Piteşti. Minora nu a fost victima altei infracţiuni. În aceste condiţii, alerta de răpire este ridicată. Cercetările sunt continuate, în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanţelor în care s-a produs răpirea acesteia, a tuturor persoanelor implicate şi luării măsurilor legale care se impun”, a transmis, joi seară, Poliţia Română. 

Surse din anchetă au precizat că fata este în custoia Poliţiei şi urmează a fi audiată, iar suspecţii sunt în continuare căutaţi. 

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”La data de 28 aprilie a.c., în jurul orei 11.00, Poliţia Municipiului Piteşti a fost sesizată cu privire la răpirea unei minore, de 15 ani, MUSTAŢĂ PETRUŢA, din Piteşti, judeţul Argeş. Din cercetări a reieşit că minora, în timp ce se afla în parcarea blocului S 5, din municipiul Piteşti, b-dul Nicolae Bălcescu, a fost luată cu forţa de trei persoane necunoscute şi introdusă într-un autoturism, de culoare gri, marca Volkswagen Sharan, cu numărul de înmatriculare AG 16 TEY, după care s-ar fi deplasat în direcţia Bascov”, a transmis, joi, Poliţia Română.  

Sursa citată a precizat că autoturismul a fost dat în atenţie, iar la faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie, pentru efectuarea verificărilor.  

”S-a declanşat mecanismul "Alertă răpire copil", constituindu-se celula de criză”, au mai transmis poliţiştii.  

Aceştia prezintă semnalmente ale minorei: înălţime 1,75 m, 50-60 kg, ochi căprui, faţa rotundă, păr brunet, vopsit cu şuviţe blonde, lung până la nivelul şoldurilor. 

Vestimentaţie la momentul dispariţiei: cămaşă albă, fustă neagră, lungă, geacă neagră. 

De asemenea, poliţiştii anunţă că unul dintre suspecţi are 28 de ani şi au publicat o fotografie cu acesta.  

Cei care pot oferi date, care să conducă la depistarea minorei în cauză, sunt rugaţi să apeleze numărul unic de urgenţă 112. 

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.