Procesul electoral a fost întrerupt, duminică, în jurul orelor prânzului, într-o secţie din comuna prahoveană Ceptura, după ce un incendiu a izbucnit la coşul de fum al imobilului în care a fost amenajată secţia de votare şi care este sediul unei şcoli primare. Preventiv, au fost evacuate 13 persoane.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE: Autorităţile au prcizat că, preventiv, au fost evacuate 13 persoane. Totodată, procesul electoral a fost reluat începând cu ora 12.40.
 
ŞTIRE INIŢIALĂ: Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova, incendiul s-a produs la secţia 367 din comuna Ceptura, satul Malu Roşu, la coşul de fum al clădirii. 
 
La ora transmiterii acestei ştiri, focul a fost stins, însă procesul de votare a fost întrerupt, precizează sursa citată.
 
Conform Autorităţii Electorale Permanente, secţia de votare 367 din judeţul Prahova este amenajată în sediul unei şcoli cu clasele I-IV.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.