Un echipaj SMURD Alba a intervenit, duminică după amiază cu o şenilată în comuna Vidra, acolo unde a fost solicitat ajutor medical pentru un bolnav care are dificultăţi de respiraţie. Intervenţia, a doua de acest fel în acest judeţ, are loc în condiţiile în care autospeciala ambulanţei nu putea înainta pe drumul înzăpezit care duce spre localitate. În altă zonă, pe un drum comunal, patru autoturisme în care se află opt persoane au rămas blocate în zăpadă. Echipajul de la ISU Alba a anunţat că a preluat pacientul i l-a predat celor de la Ambulanţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

UPDATE: Echipajul de la ISU Alba a preluat pacientul i l-a predat celor de la Ambulanţă. De asemenea, cele patru maşini rămase blocate şi-au putut continua drumul, după ce şoseaua a fost deszăpezită.

 

ŞTIREA INIŢIALĂ: Potrivit ISU Alba, un echipaj SMURD din cadrul Staţiei de pompieri Câmpeni intervine la un caz medical pe raza satului Lunca de Jos din comuna Vidra. Este vorba despre un bărbat cu dispnee, la care ambulanţa nu poate ajunge din cauza drumului înzăpezit.

Autoşenilata trebuie să preia pacientul şi să îl transporte un kilometru şi jumătate până la locul unde autosanitara poate înainta. Este a doua astfel de intervenţie a salvatorilor din Argeş, duminică. Ei au acţionat cu autoşenilata pentru preluarea unei femei de 33 de ani care în urmă cu trei zile născuse al şaptelea copil.

Femeia a fost preluată inconştientă, însă pe drum a intrat în stop cardiac şi nu a putut fi resuscitată. Bebeluşul, a cărui stare de sănătate este bună, a fost dus la spital.

altă acţiune de salvare are loc pe drumul comunal 271, între localităţile Poiana Vadului şi Duduieni, după ce la 112 au fost primite apeluri conform cărora patru autoturisme în care se află opt persoane, toţi adulţi, au rămas înzăpezite.

Datele primite la 112 arată că niciuna dintre aceste nu are probleme medicale. La faţa locului intervin, pentru deszăpezire, voluntarii de la Serviciul pentru Situaţii de Urgenţă Poiana Vadului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.