Comisari ai Gărzii Naţionale de Mediu, poliişti şi jandarmi participă joi dimineaţă la o acţiune în judeţul Călăraşi, vizate fiind firme care depozitează şi ard ilegal deşeuri, în principal provenite de la service-uri şi de la dezmembrări auto. Şeful Gărzii Naţionale de Mediu, Octavian Berceanu, a declarat că sunt cantităţi impresionante de deşeuri pe domeniul public şi că urmează să fie controlate firmele care desfăşoară aceste activităţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 

 

UPDATE - ”Sunt cantităţi impresionante de deşeuri pe domeniul public” a declarat comisarul şef al Gărzii de Mediu Octavian Berceanu.
 El a precizat că  sunt controlate firmele care desfăşoară astfel de activităţi, de depozitare şi distrugere a deşeurilor.
Berceanu a precizat că recent au fost verificate firme din Sinteşti şi s-a descoperit că unele dintre acestea au legătură cu firme din judeţul Călăraşi.
El a anunţat că urmează să fie igienizată zona.
În opinia sa, este necesară dezvoltarea unor platforme pe care să se facă sortarea, iar munca oamenilor să nu se mai desfăşoare ”la negru”.
ŞTIREA INIŢIALĂ - Numai în zona Săruleşti, din judeţul Călăraşi sunt mobilizate nouă echipe de la Garda Naţională de Mediu, fiind implicaţi 21 de comisari.În zonă se află şi un utilaj pentru încărcat deşeuri şi platforme pentru transport.
De asemenea, în acţiune sunt implicaţi 65 de poliţişti şi 180 de jandarmi.
Intervenţia este supravegheată din elicopter.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.