Un grav accident rutier s-a produs, sâmbătă după amiază, în localitatea Gheboieni din judeţul Dâmboviţa. Primele date de la faţa locului arată că salvatorii au găsit trei victime, dintre care două în stop cardio-respirator. În urma impactului au rezultat patru victime, dintre care două persoane au decedat, tată şi fiică, iar celelalte douăau fost transportate la spital, cu diferite leziuni, precizează Centrul Infotrafic din IGPR. Circulaţia rutieră a fost reluată pe DN 72A, localitata Gheboieni, judeţul Dâmboviţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - A doua victimă găsită în stop cardio-respirator, un adult, a fost resuscitată.
Echipajele de salvare au identificat şi o a patra victimă. Toţi cei trei răniţi, bărbaţi cu vârste cuprinse între 30 şi 45 de ani, au fost preluaţi de echipajele medicale pentru a fi duşi la spital. 
Poliţia judeţeană Dâmboviţa anunţă că în accidentul rutier produs pe drumul naţional 72A au fost implicate trei autoturisme, iar poliţiştii fac cercetări pentru a stabili mecanismul de producere a evenimentului.
ŞTIREA INIŢIALĂ - În accidentul produs în localitatea Gheboieni au fost implicate două autoturisme. La locul evenimentului, echipajele de salvare au găsit trei victime, dintre care două în stop cardio-respirator. Este vorba despre un copil şi un adult care sunt inconştienţi şi pentru care se fac manevre de resuscitare. 
A treia victimă, un adult, a fost scoasă din autoturism. 
La faţa locului a fost solicitată intervenţia unui elicopter SMURD
La faţa locului intervin pompierii şi paramedicii de la Garda de Intervenţie Voinesti şi Detaşamentul Târgovişte.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.