Unul dintre pacienţii care au fost transferaţi de la Spitalul Judeţean Piatra Neamţ în judeţul Iaşi, după ce secţia de Terapie Intensivă a fost închisă, a murit la Spitalul Municipal Paşcani. Pacientul nu a avut legătură cu incendiul, el fiind în stare gravă, infectat cu SARS-Cov-2.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Unul dintre pacienţii infectaţi cu noul coronavirus care se aflau în Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Piatra Neamţ şi care a fost transferat la Spitalul Municipal Paşcani a murit.

Pacientul era în stare gravă, cu comorbidităţi, şi ar fi avut nevoie de terapie intensivă, fiind dispus transferul după ce Secţia ATI a fost închisă în urma incendiului.

Ministerul Sănătăţii a transmis, luni, că pacientul nu a fost implicat în incendiul de la Secţia ATI din Piatra Neamţ.

Secretarul de stat Raed Arafat a precizat, duminică dimineaţă, că de la Spitalul Judeţean Neamţ au fost transferaţi şase pacienţi din salonul ATI afectat de incendiu şi încă un pacient care se afla deja în UPU şi care necesita terapie intensivă.

”Persoanele care au fost evacuate la UPU plus încă o persoană care se afla la UPU şi care avea nevoie de terapie intensivă au fost evacuate la Spitalul Leţcani - şase persoane şi la spitalul din Paşcani - o persoană”, a precizat Arafat.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.