Conducerea Universităţii Petrol-Gaze (UPG) din Ploieşti a decis, joi, să aprobe propunerea Consiliului de Administraţie al unităţii didactice privind schimbarea modului de funcţionare din scenariul galben - cel hibrid, în scenariul în care toate cursurile şi activităţile se desfăşoară online. Măsura are caracter preventiv, în condiţiile în care în Ploieşti continuă să crească numărul de îmbolnăviri cauzate de infectarea cu SARS-CoV-2.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Senatul Universităţii Ploieşti a decis, joi după-amiază, trecerea activităţilor didactice din modul de desfăşurare hibrid în online, pentru o perioadă de două săptămâni, începând de luni, 2 noiembrie, anunţă Universitatea prin intermediul unui comunicat de presă. Propunerea în acest sens a fost făcută de Consiliul de Administraţie al universităţii.
 
"Argumentul care a stat la baza acestei propuneri este de natură preventivă datorită evoluţiei epidemiei de coronavirus în judeţul Prahova, respectiv Municipiul Ploieşti”, precizează documentul citat.
 
La începutul anului universitar, conducerea UPG Ploieşti a adoptat unele măsuri organizatorice astfel încât studenţii care locuiesc în căminele din campusul universităţii să se poată izola în situaţia în care ar fi infectaţi cu noul coronavirus. Astfel, au fost amenajate 18 camere ale etajului 4 din Căminul 6, însă până în prezent nu a fost nevoie de folosirea acestora.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.