Universitatea Petrol-Gaze din Ploieşti a trecut, de joi, la activităţi didactice organizate exclusiv online, pe fondul evoluţiei crizei sanitare provocate de virusul SARS-CoV-2. De la debutul anului universitar, activităţile s-au desfăşurat în sistem hibrid - cursurile online, iar laboratoarele şi seminarele cu prezenţa fizică a studenţilor şi profesorilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Senatul Universitar a hotărât ca, în perioada 21 octombrie – 07 noiembrie 2021, activităţile didactice de curs, seminar, laborator şi proiect să se desfăşoare online la toate programele de studii universitare de licenţă, master şi doctorat, indiferent de forma de învăţământ, pentru toţi anii de studiu”, se arată într-un anunţ postat, joi, pe site-ul Universităţii de Petrol Gaze din Ploieşti.
 
De la începutul anului universitar, Universitatea Petrol-Gaze din Ploieşti a organizat cursurile în sistem online, în timp ce la seminare, laboratoare şi activităţi practice studenţii au fost prezenţi fizic.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.